Ny header & uppdatering

2016-03-28 @ 21:27:57
Oj, det var ett tag sedan jag skrev här :o Är så dålig på att uppdatera känner jag :( har iaf gjort ny header, alla foton är tagna av mig, förutom bilden påmin mage när jag väntade Ia. Det är min bästa vän Elisabeth som fotat den! :) 

Detta har hänt sedan sist: 
Har köpt en Syskonvagn, ingen av dem jag listade i förr förra inlägget. Blev en Basson Duo istället! :) Den är liten och smidig, perfekt för mig som åker buss osv! :D Stort tack till min mormor & morfar som betalade för den! <3 

Mellan 16 Februari & 13 Mars var jag sjukskriven för jag hade så ont i ryggen! :/ Men bättre nu som tur är! Även om den värker ibland lite extra, gör övningar som sjukgymnasten gav mig!

Den 14 mars var vi på 20v ultaljud och visade då att jag är beräknad att föda den 10e Augusti! :D Jag tror stenhårt på att det blir en pojke, det tror även många andra! 
 
Den 1 Maj är det beräknat att vi ska flytta till ny lägenhet! Bara 100m ifrån oss till en 3a! :D Ska bli såååå skönt att Ia får eget rum! Gud, slippa alla leksaker i vardagsrummert. Om det inte är så att hon flyttar ut allt ändå.. Men det tror jag inte. Bara längtar tills vi flyttar!! Vi får bestämmanya tapeter i sovrummen, tror - jag - har bestämt mig för vilka jag tycker vi ska ha. Oskar bryr sig inte så mycket, vilket jag tycker är tråkigt :/ 
Letar just nu efter en snygg sänggavel, eller funderar på att göra en själv.. Typ 3 pålar & några plankor, haha. Får se.. Ska iaf ha höga sängben i vitt. Vill att det ska kännas luftigt i rummet. Det vi har nu är blått & vår sängram är mörk/rödbrun.. usch! 
 
Det var nog allt för denna gången! :) Puss!


RSS 2.0