Äntligen flyttar vi!

2016-04-29 @ 23:37:11
Fick nycklarna till nya lägenheten som är 100m bort i onsdags!! Varit stressigt och känns som att vi har hur mycket som helst kvar!! :s Men vi har fått in en hel del och imorgon ska alla stora möbler in samt sängarna! Vi har/ska nämligen flytta till en 3a på 79,5kvm. Ia får ett eget rum, vilket är super roligt och spännande! Får se hur det blir första natten mellan lördag och söndag! :) 
 
Har såklart ont i ryggen redan! Fick det igår och blev inte mycket bättre idag. Blev en tur till IKEA då vi behövde sängben och lite annat smått. Men åter igen är ekonomin tuff, handläggaren glömde skriva in Oskars a-kassa så den får vi lägga undan till nästa månad! Och att oskar fick pengar av f-kassan för de 7 karens dagarna han hade på a-kassan! Alltså, blir galen på F-kassan, AF & A-kassan!! 

Så fruktansvärt krångligt allt är. Men iaf.. Kommer ta lite foton så fort vi flyttat in ordentligt! :) Så bilder kommer :D Ska försöka fota Ia lite mer när det blir finare väder. Har blåsit och regnat sjukt mycket senaste veckan tyvärr. Vill ha en riktigt varm sommar, fast ändå inte.. Kommer smälta bort! 
 
Magen är redan gigantisk, känns som att den är högre än med Ia.. Är det en påg som gömmer sig där inne?? ;)


RSS 2.0