Sjuk dotter + värme

2016-06-03 @ 10:09:37
Värmen har kommit igen, har åskat två dagar i rad också.. Skönt med regn men åskan hade jag gärna varit utan! :) I tisdags åkte vi till läkaren med Ia, början på öroninflammation och svullet öga så fick utskrivet Antibiotika. Nu några dagar senare har svullnanden gått ner, hon hostar inte på natten & verkar allmänt bättre! :) 

Igår åkte Oskar och min bror till Skottland! :D Allt gick bra som tur är, saknar honom redan <3 Spenderade dagen igår på Krooksgården, vad väldigt mysigt! Ia badade lite och sen åt vi :) Ångrade direkt att jag cyklade för hade motvind + värme + punka (Y) haha Glömde fixa punkan när vi skulle hem men hade i alla fall vinden i ryggen! 

Ia ville inte sova, men somnade vid 9 när hon fick ligga i vår säng! <3 Hon hade mardrömmar och ont i magen hela natten så blev inte så mycket sömn! :/ Var meningen att vi skulle till Våxtorps marknad 7.30 men vi stanna hemma istället! :) Funderar på att gå ner till havet en stund idag, vill inte bara sitta inne... Vet inte vad vi ska göra annars.. Har knappt 500kr att leva på i 2 veckor till :s 
 
---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- 
 
Det är så ansträngande att vara ute i solen med magen! :/ Vet inte om jag orkar vara på stranden själv med Ia... Ååh! Vad ska vi göra Ia?! Vi saknar Oskar så mycket <3 
 
Gjorde Glukosbelastningen förra veckan, allt såg bra ut men lite låg järnvärde så äter tabletter (Y) :) Vet att många kvinnor har problem med den och mår skit dåligt, jag bara sveper den XD haha men men! Hade lika magmått som när jag väntade Ia i samma vecka :) Var dock smalare från början när jag väntade Ia, så kanske betyder att ajg har liite mindre mage nu! Så, liten bebis kanske!! :) Vi får se! :D Tror det blir flicka! ;) <3 <3 <3 PUSS.
 
 
 
 


RSS 2.0