Har en hemlighet!

2013-11-11 @ 10:26:08
Och gissa vad det är?! ;) Ni som går via min facebook hit vet ju men finns kanske andra som hittar hit som inte vet och då har jag tänkt berätta det nu...
 
 
ÄR GRAVID!

 
Så ska boka tid till första kollen nästa vecka för då har min mens uteblivit två gånger. Ska blir väldigt kul och hoppas hoppas hoppas på att allt går bra! :D Både jag och Oskar är överlyckliga och ser fram emot ett litet knyte! 
Bådas släkter tog det väldigt bra och tycker det ska bli roligt!! Vi vet att ingen av oss har jobb osv osv osv osv osv men det löser sig alltid :) Ska plugga sålänge jag orkar och kan, sedan flyttar jag hem och då hjälper mamma mig så mycket hon kan. Vet inte vad jag har gjort utan min mamma, hon är verkligen en klippa i mitt liv precis som Oskar är. Inget hade varit den samma utan dem i mitt liv! Älskar dem så otroligt mycket!!!

Efter första kontrollen kommer jag att blogga om detta i min nya blogg - mammakrook.blogg.se - så kommer hänvisa er dit för att det kommer bli min nya blogg.. eller ska jag bara byta namn på denna och fortsätta?... Äsch jag fortsätter här! ;) haha det är ju en del av mitt liv, blir en ny kategori bara! :D wiiiieee....
 
Hoppas på att det blir ett JULI barn! :D Hade varit helt underbart. Min lillebror fyller år i juni och jag i augusti men ingen i juli så hade varit extra roligt om de blivit just juli men spelar inte så stor roll! Är bara så sjukt glad över de här barnet!! Det kom som en chock för oss båda, trodde jag va magdålig eller något för jag mådde dåligt varje dag i över en vecka.. så föreslog flera vänner att jag skulle göra graviditets test och WOOOOOOSSSHHHHHH den 4 November visar det första testet positivit.Kan inte säga att jag reagerade på ett speciellt sätt utan det va bra shiiiiitttt, lite så :) Oskar grät en massa men de är förståligt! 
 
Såååå, detta kommer bli en mamma blogg senare :D ÖNSKA MIG LYCKA TILL!


RSS 2.0