Gravid med nr 2!

2016-02-22 @ 10:47:49
Jaa, som de flesta vet nu så är jag gravid med nummer 2! :) Denna gången blev det inget missfall! Gjorde test i början av december så vetat sen dess, men väntade ett tag tills jag berättade för Oskar. Eftersom jag ville vara säker så det inte blev missfall igen! :) Men nu är jag i v 17 och det känns jättebra! Hade en blödning i vecka 12 men allt såg bra ut. Fick en bild från ultaljudet då också, så det är den tidigaste bilden jag har på lillen! :D

Med Ia hade vi bara ett ultaljud & det var i vecka 20! Så fick en tår i ögat när jag såg bebis! :') Och sen fick jag se igen i v 16, eftersom jag har så ont i svanken så var jag hos Barnmorske Läkaren, så blev sjukskriven 4 veckor och ska gå sjukgymnastik för att försöka göra det bättre. Hon trodde det var foglossning på väg. 

Det som störde mig mest på detta besöket var att hon visste vad EDS är, men visade ingen förståelse för det. utan mer "jaja, du har det men det spelar ingen roll". Den känslar fick jag av henne. Surkärring typ.. Om jag har ont redan nu och jag knappt kan röra mig vissa dagar, så hur i helvete ska jag klara sjukgymnastik?? 

Kommer få ondare av det, garanterat! Men men.. Ska ev gå på akupunktur också! Aja, what to do.. 
Hon lär se att jag har skit ont & förvånar mig inte om det blir rullstol senare i graviditeten! :( 

Det var allt.. för denna gången! ^_^ Åh, just det! Bebis är beräknad 8e Augusti! :D


RSS 2.0