v. 30 (29+0) ~ 10 Veckor kvar!!!

2014-03-24 @ 11:07:00
Åååh, bara ynka 10 veckor kvar, tiden bara försvinner!! :D Har än så länge mått väldigt bra, inga större besvär men för två dagar sedan började jag få ont i anklarna när jag gick och rörde på mig :( Så jag & Oskar va ute och gick ca 3 gånger bara igår, bara korta rundor eftersom jag hade ont i ryggen men det kändes bättre i anklarna!! Blää, ska till Barnmorskan på Onsadag så får se vad hon säger! Hoppas det inte är Havandeskapsförgiftning :'( Hoppas verkligen att jag slipper det!!! :o

Känns som att tillväxten på magen har stannat på någotvis, vet dock att den blir större och mer spänd/hård! Känns som att bebisen gör 4897532 kullerbyttor i magen också xD hahaha Kittlas lite ibland c: hihi Inte gjort ett inlägg på länge så tänkte lägga upp två bilder, en för några veckor sedan & en från idag! :D Ser ni någon skillnad? ;)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma Grann Fotografi

Lycka till!!

Svar: Tack så jättemycket!!
Sara Krook

2014-05-09 @ 10:33:33 / URL: http://emmagrannfotografi.blogg.se/
Postat av: Joe

Häftiga bilder! :)

Svar: Tack! :) Finns många videos & bilder på kvinnor som tar en bild varje dag och det är otroligt att se hur kroppen förändras och anpassar sig!
Sara Krook

2014-05-09 @ 10:34:52 / URL: http://yoginijoe.blogg.se
Postat av: Johanna

Det är jätte stor skillnad ju! Din mage än så fin! Jag tyckte inte heller att min mage vuxit så mycket den senaste veckan men så tog jag på mig en t-shirt jag hade häromdagen och upptäckte att det nu saknas några cm längst ner och at magen tittar ut^^ hihi Så den växer allt, men man ser den ju hela tiden så man tänker väl inte på det på samma sätt antar jag.

Svar: Kan säga att du märker det tydligare själv när du går över v30! Är själv nu i v34 och de linnena jag har sen tidigare som va för långa och lite pösiga är nu försmå! Har inte mycket kläder som passar!! Men har inte långt kvar så känns inte lönt att köpa nytt heller :)
Sara Krook

2014-05-09 @ 10:45:18 / URL: http://joherman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo